Corona

Om Haaren op z’n Hollands 2021 te bezoeken dient iedere bezoeker in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Je kan een coronatoegangsbewijs aan maken in de CoronaCheck-app wanneer je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of een recente negatieve coronatest heeft gedaan via Testen voor Toegang. Bij de entree wordt je coronatoegangsbewijs gecontroleerd samen met je ID-kaart (of Rijbewijs/Paspoort) vergeet dus ook deze niet mee te nemen!

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum leeftijd om Haaren op z’n Hollands te bezoeken is 17 jaar.

LOCATIE

Haaren op z’n Hollands vindt plaats in ‘The Dome’. The Dome bevindt zich aan de Kreitweg 1 te Haaren, volg de gele borden en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars.

TIJDEN

De openingstijd van Haaren op z’n Hollands is van 15:00 tot 22:00.

PARKEREN

Kom je met de auto naar Haaren op z’n Hollands? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Heusdensebaan 130, Haaren. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘P Bezoekers’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Fiets

Kom je op de fiets naar Haaren op z’n Hollands? Rijd dan via het Holleneind naar de Kreitweg.

Word je afgezet of kom je met een taxi?

Dichtbij Haaren op z’n Hollands is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel in je navigatie in op: Monseigneur Zwijsenstraat 3, Haaren – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi / Brengen & Halen / Kiss & Ride’.

Openbaar Vervoer

‘The Dome’ is niet tot slecht bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Reis je met een bus/touringcar ?

Geef dit dan van te voren aan via info@haarenhollands.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet geparkeerd moet worden tijdens het evenement.

Je ontvangt dan van ons via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.

PERS

Aanvragen via: info@haarenhollands.nl. Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend.

VRAGEN

Voor vragen, neem contact met ons op via: info@haarenhollands.nl